Aprašymas
Vyno gamyba: Baltųjų vynų gamybos procesas atliekamas naudojant efektyvią technologiją. Nurinktos vynuogės nuimamos nuo stiebelių, toliau naudojamas maceravimo šalčiu būdas, kurį sudaro misos palaikymas sąlytyje su odelėmis beveik 6 valandas 2°C temperatūroje. Tada vynas perpilamas, išvalant nuo nuosėdų, ir alkoholinė fermentacija vyksta 11°C temperatūroje, naudojant rinktines mieles. Gautas vynas laikomas nerūdijančio plieno talpyklose, naudojant maišymo su mielėmis technologiją. Dirvožemio tipas: Standartinis ir karbonatinis juodžemis su molio tekstūra. Savybės: Vynas yra žalsvo atspalvio. Intensyvus laukinių gėlių ir persikų aromatas užbaigiamas saldžiomis akacijos ir medaus natomis. Gaivus ir elegantiškas skonis, struktūrizuotas ir subalansuotas, absoliučioje harmonijoje su kvapu.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.