Aprašymas
Vyno gamyba: Maceracija ir alkoholinė fermentacija vyksta didelėse ąžuolo talpose (150 HL) 20 dienų. Fermentacija vyksta tik su vietoje išgautomis mielėmis.
Brandinimas: Brandinimas vyksta didelėse ąžuolo statinėse (iš Krasnodaro), kontroliuojant drėgmės ir temperatūros sąlygas, optimalias vyno brandinimui. Malolaktinė fermentacija vyksta brandinant didelėse ąžuolo statinėse 2 metus.
Savybės:
Vizualiai: skaidrus, tamsaus rubino raudonumo, ryškus su purpuriniais atspindžiais.
Aromatas: intensyvus, sudėtinis miško uogų (vyšnios, gervuogės ir mėlynės) bei saldymedžio.
Skonis: pastovus, subalansuotas, su švelniais taninais, su vanilės ir tamsaus šokolado natomis, ilgai trunkančiu poskoniu, švelnus.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.