Aprašymas
Vyno gamyba: Maceracija ir fermentacija didelėse ąžuolo talpose (150 HL) vyksta 20 dienų. Alkoholinei fermentacijai naudojamos tik vietoje išgautos mielės.
Brandinimas: Malolaktinė fermentacija vyksta tuo metu, kai vynas laikomas didelėse ąžuolo talpos (50–100 HL). Vynas yra idealus maždaug po 2 metų brandinimo, kontroliuojant drėgmę ir temperatūrą.
Savybės:
Vizualiai: intensyvus, rubino raudonumo.
Kvapas: turtingo aromato, kuriame dominuoja gervuogės, raudonieji, pipirai, oda.
Skonis: pilnas, subalansuotas, su stipriomis juodųjų ir raudonųjų serbentų natomis, sodrus, aksominis, geros struktūros, t.y. saikingi ir subalansuoti taninai.
Apdovanojimai:
CHIȘINĂU WINES & SPIRITS CONTEST 2012 – sidabro medalis už Cabernet Sauvignon 2009
WINE STYLE ASIA AWARD 2011, SINGAPORE – bronzos medalis už Cabernet Sauvignon 2007
CONCURS «DIONIS» MOLDOVA 2010 – bronzos medalis už Cabernet Sauvignon 2007
CHIȘINĂU WINES AND SPIRITS CONTEST 2010 – sidabro medalis Cabernet Sauvignon 2007
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.