Aprašymas
Derlius: rugsėjo vidurys
Fermentacijos temperatūra: 14˚C – 18˚C
Vyno gamyba: fermentacija ąžuolo statinėse palaikant 14˚C – 18˚C temperatūrą.
Brandinimas medienoje: 6 mėnesius naujose prancūziško ąžuolo statinėse.
Iš viso pagaminta: 6350 butelių limituotas leidimas
Savybės: Blyškiai geltona spalva, išraiškinga meliono, šeivamedžio žiedų, pasifloros vaisiaus puokštė ir vanilės aromatas bei skonis. Nepamirštamas, turtingas, nepaprastos struktūros vynas spindi elegancija ir kilnumu.
„Nežiūrint į tai, kad brandintas ąžuole, šis Sauvignon Blanc lengvai išlaiko savo charakterį ir individualumą, o subalansuotas jis tiesiog nepriekaištingai. Su kiekvienu gurkšniu aš mėgaujuosi juo vis labiau. ” – Robert Parker “Wine Advocate”, JAV
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.