Aprašymas
Derlius: rugsėjo pabaiga – ankstyvas spalis
Fermentacijos temperatūra: 25˚C – 30˚C
Vyno gamyba: 10 dienų nerūdijančio plieno talpykloje palaikant 25˚C – 30˚C temperatūrą
Brandinimas medienoje: 12 mėnesių naujose prancūziško ąžuolo statinėse
Iš viso pagaminta butelių: 19000 butelių limituotas leidimas
Savybės: Mūsų rinkinio firminis vynas, derinantis dviejų vietinių vynuogių veislių – Rara Neagra ir Feteasca Neagra – temperamentą ir subtilumą. Aromatas atskleidžia karčiųjų vyšnių, gervuogių ir mėlynių natas. Sodrus skonis su maloniomis pikantiškomis natomis ir minkštais taninais.
„ NEGRE vyne dera dvi labai įdomios veislės: raudonų Rara Neagră vaisių aromatai kartu su Feteasca vaisių natomis, taip truputis ąžuolo, suteikiančio jam daugiau struktūros. Galiausiai, trys komponentai puikiai susijungia elegantiškame vyne “ – Robert Joseph, vyno ekspertas, Didžioji Britanija
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.