Aprašymas
Vyno gamyba: Vynuogės skinamos rankomis, o vynas gaminamas pagal tradicinius ir šiuolaikinius vyno gamybos būdus, naudojant paskutinės kartos įrangą. Maceracija ir alkoholinė fermentacija vyksta atidarytose ąžuolinėse talpyklose (150 HL) 20 dienų.
Brandinimas: Po alkoholinio fermentavimo vynas 2 metus brandinamas didelėse Kroatijos ąžuolo statinėse (50 HL), kur taip pat vyksta malolaktinė fermentacija. Pagaminus kupažą, vynas brandinamas 225 litrų ąžuolo statinėse sekančius 4-6 mėnesius.
Savybės:
Spalva: Intensyvi rubino raudonumo spalva
Aromatas: Puokštė yra intensyvi, sodri, su uogų ir vanilės mišinio nata, taip pat su šokolado, kavos pupelių ir saldymedžio natomis.
Skonis: energingas ir tvirtas, suderintas, gerai išreikštas ir subalansuotas. Intensyvus ir sudėtingas skonis su galingais taninais ir ilgai trunkantis poskonis, sustiprinantis jo eleganciją. Aliejingas, pasižymintis ryškiais juodųjų vaisių, prinokusių slyvų, juodųjų serbentų ir gervuogių aromatais.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.